Şimdi yükleniyor

Cumhurbaşkanlığı Rezidansı’ndan Manas’a Teşekkür

cumhurbaskanligi rezidansindan manasa tesekkur

Cumhurbaşkanlığı Rezidansı’ndan Manas’a Teşekkür

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ne (KTMÜ) Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Ala Arça Rezidansı yetkililerince hazırlanan ‘Teşekkür Belgesi’ verildi.

Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Ala Arça Rezidansı Sorumlu Müdürü A. Bilbek uulu imzalı ‘teşekkür belgesi’ ile KTMÜ Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İsmail Şen, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Abuzer Taş, Prof. Ali Rişvanlı ve Veteriner Fakültesi çalışanlarından Veteriner Hekim Nur Abdımanap Uulu’na teşekkür edildi.

17 Kasım 2022’de tarihli Teşekkür Belgesi’nde “Veteriner Hekim müdahaleleriyle hayvan hastalıklarının önlenmesi, teşhisi ve hayvanların tedavilerine ve hayvanların hayatta kalmasının sağlanmasına yönelik büyük katkılarından dolayı ve her durumda gecikmeden verilen kaliteli veteriner hekimlik hizmetleri için derin minnettarlığımızı ifade ederiz. Personelinizin yüksek profesyonelliğini, görevlerindeki yetkinliklerini belirtmek ve mevut iş birliğimizin ve dostluğumuzun devam etmesini temenni ederiz. Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nin tüm mensuplarının her açıdan gelişiminin ve başarılarının devamını diler; hâlihazırdaki başarılarınızın daha yüksek noktalara taşınmasını dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Kırgızistan’ın birçok kurumu ile iş birliği anlaşması olan KTMÜ, ‘Bir Üniversiteden Ötesi…’ sloganına uygun olarak her alanda Kırgız Cumhuriyeti ve toplumuna yarar sağlayan faaliyetlerini artırarak sürdürüyor.